Even voorstellen

Scriptorium Administratie en Belastingadvies is een administratiekantoor gevestigd in Winschoten.

Mijn naam is Henriëtte Prins. Ik heb diverse opleidingen op het administratieve vlak. De volgende examens heb ik met goed gevolg afgelegd: Praktijkdiploma Boekhouden ( PDB), Moderne Bedrijfsadministratie ( MBA), Praktijkdiploma Loonadministratie ( PDL) en propedeuse SPD.  Hiermee heb ik de kwalificatie Gecertificeerd Houder Administratiekantoor van de Nederlandse Associatie van Praktijkexamens. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en accountancy. Momenteel werk ik als parttimer al 3 jaar als senior aangiftemedewerker bij Harrier accountancy-bedrijfsadvies te Groningen. Daarvoor ben ik ruim 13 jaar werkzaam geweest als senior/gevorderd assistent-accountant bij een registeraccountant.

Administratiekantoor of Accountant

De titel accountant is beschermd in Nederland, alleen een kantoor onder leiding van een tekenbevoegd accountant mag zich een accountantskantoor noemen en accountantsverklaringen verstrekken. Een accountantskantoor kenmerkt zich vooral door het aanbieden van hoogwaardig advies. Kwaliteit is gegarandeerd. Hier hangt dan ook een stevig prijskaartje aan. Maar pas als u twee van de drie volgende criteria met ja kunt beantwoorden hebt u een accountantsverklaring nodig. Het balanstotaal van uw onderneming bedraagt meer dan € 6.000.000; de omzet bedraagt meer dan € 12.000.000;  het aantal werknemers bedraagt gemiddeld 50 of meer dan 50.

De term administratiekantoor is niet beschermd. Iedereen mag een administratiekantoor beginnen; er zitten enorme verschillen in kwaliteit tussen deze kantoren. Als Gecertificeerd Houder Administratiekantoor bied ik u mijn kennis en ervaring voor een betaalbaar tarief en mag u kwaliteit verwachten. De gangbare werkzaamheden voor ZZP-ers, MKB-ers en freelancers zoals de financiële administratie, aangiften omzetbelasting, samenstellen van de jaarrekening en aangiften inkomstenbelasting kan een administratiekantoor in het algemeen goedkoper verrichten dan een accountantskantoor. Mocht u om wat voor reden dan ook toch een accountantsverklaring nodig hebben of advies van een accountant dan kan ik u doorverwijzen naar mijn collega's bij Harrier accountancy-bedrijfsadvies te Groningen.

In de afgelopen jaren heb ik al diverse mensen bijgestaan bij de financiële administratie van hun (startende) bedrijf. Benieuwd wat ik voor u of uw onderneming kan betekenen ??

UA-46359961-1