Welkom

Welkom op de website van Scriptorium Administratie en Belastingadvies !

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het verwerken van uw financiële administratie, belastingaangiften en het samenstellen van de jaarrekening. Ons administratiekantoor is gevestigd in Winschoten en werkt voor diverse opdrachtgevers. zowel ondernemers als particulieren. Scriptorium Administratie en Belastingadvies richt zich vooral op ZZP-ers, starters, kleine ondernemers uit diverse branches, vrije beroepsbeioefenaren en freelancers.

Tevens verzorgen wij jaarlijks in maart en april voor particulieren de aangifte Inkomstenbelasting. Eventueel vragen wij uitstel van het doen van aangifte aan.

Is een boekhouder noodzakelijk voor een kleine onderneming ?

De administratie kun je toch wel zelf doen ? En wat kost een boekhouder ? Als ondernemer wilt u zich bezighouden met uw onderneming, doen waar u goed in bent, maar u wilt wel inzicht in uw financiële situatie. Het verwerken van de administratie is een tijdrovende en lastige klus, die vaak wordt uitgesteld, waardoor het overzicht zoek raakt. En ook als u zelf uw administratie doet, kent u alle wetten en regelingen ? Welke voordelen heeft de belastingdienst voor kleine zelfstandigen ? Wat zijn de laatste veranderingen in wetgeving ? Een juiste en tijdige aangifte voorkomt het risico van boetes en navorderings- en naheffingsaanslagen.

Een goede boekhouder kent de regels en weet wat de aftrekmogelijkheden zijn, hierdoor levert hij juist geld op ! Als gecertificeerd Houder Administratiekantoor wil ik u graag zo goed mogelijk van dienst zijn en een advies op maat geven. Wilt u meer weten, heeft u vragen over onze diensten of tarieven, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Tel. 0597-433647  Mobiele tel. 06-24162605 E-mail: info@administratiescriptorium.nl

UA-46359961-1